Anbefalinger

Af business coaching forløb

Er du træt af at føle, at din virksomhed er fanget i hverdagens driftsopgaver og brandslukning, mens udviklingen bliver nedprioriteret?

Drømmer du om at leve af din passion og føle friheden ved at være selvstændig, men føler dig i stedet fanget i et hamsterhjul, der kun handler om overlevelse?

Mangler du den nødvendige energi, overskud og kreativitet til at skabe vækst og tage din karriere til det næste niveau?

Som mentaltræner og performancecoach er min mission at hjælpe virksomhedsejere og ledere som dig med at opnå de ønskede resultater. Jeg tilbyder simple, men kraftfulde mentale værktøjer, der kan give dig overskud og kreativitet til at skabe vækst og mærkbare forbedringer på bundlinjen.

Hvis du ønsker at opnå mere end blot at overleve og virkelig begynde at leve, så er jeg her for at støtte dig. På min hjemmeside finder du mine anbefalinger og mere information om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Kontakt mig i dag, og lad os sammen skabe en succesfuld fremtid for dig og din karriere.

Første samtale er uforpligende og bruges til at afklare et eventuelt forløb.

Uanset om du er ejer, leder eller drømmer om at blive selvstændig, kan jeg hjælpe dig videre.

Se og hør flere anbefalinger nedenfor. Når du er klar til at få mere ud af dit liv, enten som en bedre leder, en mere succesfuld ejer eller som ny udsprunget selvstændig, så kontakt mig.

“Hvis jeg ikke selv havde prøvet det, så troede jeg simpelthen ikke det her var muligt”

Hør Heike fortælle om sin utrolige transformation af sig selv og sin business – på blot 4 måneder.

Se et opfølgende interview med Heike, hvor hun deler et imponerende resultat.

Fra presset frisør til livsglad, fri og selvstændig kunstner

Mille fra artbymilelykke.dk deler her hvordan hun i samarbejde med GameChange Academy er gået fra at være selvstændig sygemeldt frisør, til på under ét år, at være en fri, glad og selvstændig kunstner, der udstiller på de store gallerier i udlandet

Enyah Zeliina fra “Det-bevidst-valg” gik fra “hobby” business til succesfuld business i vækst

Enyah Zeliina fra Det-bevidst-valg (fb side) deler her hvordan hun i samarbejde med GameChange Academy på under et år er gået fra at have en coach business der var i “overlevelses mood” til i dag at have en sund og kontinuerligt blomstrende forretning med konstant vækst i kundeflow

“Tag dette forløb hvis du vil være lederen i dit eget liv i stedet for at lade omgivelserne og tilfældigheder bestemme retning og resultater. Henriette har mine varmeste anbefalinger”

“Jeg har en enkeltmandsvirksomhed, Thor Online, hvor jeg før havde  meget blandede resultater. Det er først efter jeg er kommet under Henriettes vinger at jeg har forstået, hvorfor jeg ikke når mine mål. Det er en kæmpe gave at finde ud af, at alt er muligt ved at arbejde med sit sind. Nu kommer resultaterne og jeg er Henriette evigt taknemmelig”

Katrine

Succes historie fra Ronni Nyhuus.

Indehaver af Nyhuus Elteknik, Grenå

Ronni deler sin personlige historie med resultaterne af et stress- og ledelsesudviklingsforløb hos mig.

Lyden er meget “outdoor”, men jeg håber du får budskabet med på trods af det.

“Er der nogen, der skaber resultater for sig selv og sine deltagere, så er det Henriette”

Hør coach og Illusionist, Anders Hansens anbefaling af Henriette.