"Det var en stor øjenåbner for mig at blive coachet af Henriette. Det gav stof til eftertanke, samt konkrete handlemuligheder, som jeg allerede mærker de positive konsekvenser af. Af hjertet tak – jeg sender mine varmeste anbefalinger til dig som ønsker et godt liv for dig og din familie!!"

Pernille

"Jeg har været i forløb hos Henriette og hun har været nærværende og hjalp med at finde ind til ”roden” af mine mønstre. Hun har også hjulpet mig med at give slip på gamle episoder, som stadigt fyldte i mine tanker. Kan varmt anbefale Henriette."

Karina Riis Frederiksen

"Henriette er bare vanvittig dygtig og nærværende. Hun læser hurtigt hvor hun skal stille de “kritiske” spørgsmål og hvor hun kan presse lidt på… Hun rykker dig og tvinger dig til at være reflekterende på egne måder, tanker og syn – Jeg er vild med det. Jeg har nydt hvert et øjeblik hos Henriette. Tak for nye måder, tanker og syn på mig selv"

Line Julie Holck

"Jeg vil gerne takke dig for vores samtaler i en tid, hvor jeg havde brug for hjælp til at komme videre i livet. Specielt at du ikke altid blot giver mig ret, men også formår at se det fra andre vinkler. Det føles meget mere reelt. Tak Henriette Jeg er dig dybt taknemmelig "

Louise

Kontakt mig

Henriette Niemann

 Ønsker du at bestille en tid til konsultation, eller har du blot et spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Første samtale på telefon er helt uforpligtende og uden beregning.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

FÅ EN AFKLARENDE SAMTALE

Udfyld formularen og få en uforpligtende samtale med Henriette på telefonen. Max 30. min.

Betingelser:

Når du udfylder og indsender formularen, accepterer du samtidig at GameChange Academy v/ Henriette Niemann må kontakte dig via mail og anden markedsføring.

GameChange Academy v/ Henriette Niemann forbeholder sig retten til ikke at tilbyde alle tilmeldte en afklarende samtale, hvis det ud fra de udfyldte svar vurderes, at der ikke er et match mellem kunde og coach. Du vil uanset blive kontaktet af GameChange Academy v/ Henriette Niemann for mere information.

Accepter betingelser

3 + 1 =