fbpx

"Jeg har lært mine skyggesider at kende. At jeg rummer alle sider. Jeg forstår nu min krops signaler. Jeg har ændret mit syn på verden. Jeg ser flere perspektiver. Jeg har lært at følge mine drømme. Jeg siger fra og til og jeg beder om hjælp. Jeg tør være ægte og autentisk. Vigtigst, er jeg kommet tilbage til kernen i mig selv."

Sandie

"Jeg har fundet mig selv igen og er blevet den stærke mand igen (på den rigtige måde) og er ikke et sekund i tvivl at du har givet mig nogle værktøjer og sat nogle tanker i gang i mit hoved. Jeg er heller ikke i tvivl om at der er er lang vej igen, men jeg er på rette vej, og jeg ved at jeg kommer i mål med dine samtaler."

Anonym

“Hvis jeg ikke selv havde prøvet det, så troede jeg simpelthen ikke det her var muligt”

Heike

“Tag dette forløb hvis du vil være lederen i dit eget liv i stedet for at lade omgivelserne og tilfældigheder bestemme retning og resultater. Henriette har mine varmeste anbefalinger”

Katrine

"Jeg sender hermed de varmeste anbefalinger til dig som ønsker forandringer i dit liv. Det er ikke for sent at starte på din egen rejse som ændre dit liv! Go for it "

Marlene “Mulle”

Mine forløb

Performance by H.E.A.R.T

Den største hemmelighed bag mine klienters succes er at deres forløb er skræddersyede til netop dem.

Ingen er ens og derfor er ingen forløb ens. Men én ting er sikker: Når vi får sammensat et forløb, der passer præcis til dig, vil du også lykkes.

Og husk: Du gør det med mig i ryggen.

Kontakt mig i dag for en gratis afklarende samtale, så finder vi ud af, om vi er et match.

Kontakt mig på: