"Jeg har lært mine skyggesider at kende. At jeg rummer alle sider. Jeg forstår nu min krops signaler. Jeg har ændret mit syn på verden. Jeg ser flere perspektiver. Jeg har lært at følge mine drømme. Jeg siger fra og til og jeg beder om hjælp. Jeg tør være ægte og autentisk. Vigtigst, er jeg kommet tilbage til kernen i mig selv."

Sandie

"Jeg har fundet mig selv igen og er blevet den stærke mand igen (på den rigtige måde) og er ikke et sekund i tvivl at du har givet mig nogle værktøjer og sat nogle tanker i gang i mit hoved. Jeg er heller ikke i tvivl om at der er er lang vej igen, men jeg er på rette vej, og jeg ved at jeg kommer i mål med dine samtaler."

Anonym

“Hvis jeg ikke selv havde prøvet det, så troede jeg simpelthen ikke det her var muligt”

Heike

“Tag dette forløb hvis du vil være lederen i dit eget liv i stedet for at lade omgivelserne og tilfældigheder bestemme retning og resultater. Henriette har mine varmeste anbefalinger”

Katrine

"Jeg sender hermed de varmeste anbefalinger til dig som ønsker forandringer i dit liv. Det er ikke for sent at starte på din egen rejse som ændre dit liv! Go for it "

Marlene “Mulle”

Mine forløb

Performance by H.E.A.R.T

Den største hemmelighed bag mine klienters succes er at deres forløb er skræddersyede til netop dem.

Ingen er ens og derfor er ingen forløb ens. Men én ting er sikker: Når vi får sammensat et forløb, der passer præcis til dig, vil du også lykkes.

Og husk: Du gør det med mig i ryggen.

Kontakt mig i dag for en gratis afklarende samtale, så finder vi ud af, om vi er et match.

Kontakt mig på:

Mine forløb

Din personlige rejse mod glæde, energi & frihed

Velkommen til GameChange Academy, Coaching og Mentaltræning. Min mission er at hjælpe dig med at frigøre dit uendelige potentiale, så du kan skabe en positiv og glædesfyldt hverdag hvor du E.L.S.K.E.R livet hver dag.

Slut med at overleve frem, til weekenden eller næste ferie.

Jeg tror på, at “vi skal gøre det selv, men ingen kan gøre det alene,” og jeg er her for at være din sparringspartner på rejsen.

Jeg giver kærlige skub og støtte på hele din rejse og vejen til dit mål er et samarbejde mellem dig og mig.

Individuelt Tilrettelagte Forløb

Hos mig er intet standard. Hver person er unik og alle har brug for noget forskelligt afhængig af “bagage” og målsætning.

Derfor starter jeg altid samarbejdet med en afklarende samtale på 15-30 minutter.

Dette er en afgørende fase, hvor jeg er undersøgende på dine udfordringer, din målsætning og vurderer på om du er et match til forløbet.

Husk hvor du er lige nu siger intet om hvor du kan være om 3 måneder.

Min erfaring siger mig at de færreste har fantasi til at forestille sig hvor langt de kan nå på 3 måneder.

Det eneste du skal vide forud et forløb hos mig, er hvorfor det er vigtigt for dig, du skal IKKE vide hvordan!

Det er min vigtigste opgave at strække dit sind og din bevidsthed til at finde nye perspektiver og skabe adgang til dine inderste ressourcer og dermed skridt for skridt vise dig vejen til hvordan.

Book en afklarende samatale med det samme.

Skræddersyet Coaching og Ressourcer

Under den indledende samtale skræddersyr jeg et individuelt coachingforløb specifikt til dine behov og denne justeres evt. efter behov igennem forløbet.

Fællesnævneren er dog altid 1:1 samtaler evt. kombineret med undervisningsmateriale du kan tilgå online der supplerer dine coaching-sessioner.

Desuden har du hele vejen igennem forløbet direkte adgang til mig på hotline efter aftale (afhængig af behov).

Samarbejde og Egen Indsats

Jeg tror på samarbejde. I løbet af coachingforløbet vil vi arbejde sammen for at udforske dine tanker, følelser, handlinger og perspektiver.

Jeg giver dig redskaber og vejledning, men du spiller en central rolle i din egen udvikling. Som i en robåd tager vi hver vores åre, og jeg guider dig til næste “tag.”

Tre Måneders Rejse

Jeg tror ikke på quick fixes. Alle mine forløb strækker sig over mindst tre måneder. Dette giver dig tid til dybdegående arbejde med dit mentale mindset og dine mål. Jeg er forpligtet til at hjælpe dig med at skabe nye perspektiver, overvinde begrænsninger og opnå frihed og positivitet i dit liv.

 

Jeg er glad for at være en del af din personlige rejse mod frihed og positivitet.

Lad mig sammen med dig tage det næste skridt mod at opnå dine drømme.

Kontakt mig i dag for at planlægge din afklarende samtale, og lad os finde ud af, om jeg er det rette match til at opnå dine mål sammen.