Anbefalinger

Af personlige coaching forløb

Fra sygemeldt til selvstændig.

Succes-historie fra Rikke Appel Hansen, indehaver af Helehunden.dk.

Hør Rikkes inspirerende historie om at ændre kurs fra en plads i “systemet” til at springe ud med succes som selvstændig i sit drømmefag.

Sådan gik Mulle fra sammenbrud til gennembrud på få måneder

Mulle deler her hvordan hun i samarbejde med GameChange Academy fik ændret sin personlige livskrise med skilsmisse, et presset job i sundhedssektoren og en hverdag som enlig mor til sit livs gave 🎁♥️

“Henriette er bare vanvittig dygtig og nærværende. Hun læser hurtigt hvor hun skal stille de “kritiske” spørgsmål og hvor hun kan presse lidt på”

“Henriette er bare vanvittig dygtig og nærværende. Hun læser hurtigt hvor hun skal stille de “kritiske” spørgsmål og hvor hun kan presse lidt på… Hun rykker dig og tvinger dig til at være reflekterende på egne måder, tanker og syn – Jeg er vild med det. Jeg har nydt hvert et øjeblik hos Henriette. Tak for nye måder, tanker og syn på mig selv  🙂”

Line Julie Holck

“Vigtigst, er jeg kommet tilbage til kernen i mig selv”

Sandie, der kæmpede imod en stress sygemelding, fortæller:

“Jeg har lært mine skyggesider at kende. At jeg rummer alle sider. Jeg forstår nu min krops signaler. Jeg har ændret mit syn på verden. Jeg ser flere perspektiver. Jeg har lært at følge mine drømme. Jeg siger fra og til og jeg beder om hjælp. Jeg tør være ægte og autentisk. Vigtigst, er jeg kommet tilbage til kernen i mig selv.

Jeg ved at jeg har taget skridt og gået vejen selv. Sat det ene ben foran det andet, men jeg kunne aldrig være kommet hertil, uden hendes menneske. Henriette er ikke bare en coach. Hun er hende der støtter og inspirerer dig til forandring, når du er klar. Hun er ærlig, hjertevarm, autentisk. Hun brænder for at hjælpe mennesker og det er det, der gør hende til noget helt særligt og jeg er evigt taknemmelig for vores møde. Tak for dig – bare tak.”

Sandie Nørtoft

“Du har ikke råd til at lade være!”

“Henriette hjælper dig til at finde frem til hvem du er, og lærer dig at du kan alt hvad du sætter dig for. Finder ind til din kerne og lærer dig at elske dig selv for den du er, med hvad du har.”

Marlene “Mulle”

“Jeg er også den pige, som ikke har brug for medicin mere, fordi at jeg har fået de rigtige redskaber til at hjælpe mig!”

Jeg er den pige som havde det svært i skolen, som ikke følte at jeg passede ind.
Jeg er den pige som pleasede alle.
Jeg er den pige som fik konstateret ADD som 18 årig.
Jeg er den pige som gjorde hvad lægen sagde og fik en masse medicin, uden at stille spørgsmål. Selvom at jeg ikke følte at medicinen gjorde det, som den skulle for mig.
Jeg er den pige som kæmpede med vinterdepression.
Jeg er den pige som ikke kunne finde ud af sige NEJ !
Jeg er den pige som altid snakkede negativt til sig selv.
Jeg er den pige som gik ned med stress som 29 årig og var ude af arbejdsmarkedet i over 1 år.

Jeg er også den pige som valgte at ændre mit liv ved at opsøge hjælp, hjælp til at:
Fremme det positive frem for det negative.
Ændre mine uvaner (de gamle trygge dårlige vaner) til nye gode vaner.
Mærke efter om jeg vil det, jeg siger ja til.
Jeg har lært at sige NEJ og at det er okay!
Jeg har lært at sige “at jeg er god nok”
Jeg har lært mine værdier.
Jeg har lært at jeg kan!
Jeg har lært at forbinde hovede og krop.
Jeg har lært at lytte til min krop.
Jeg har lært at komme ud af min comfort zone.
Jeg har lært hvad selvkærlighed er.
Jeg har lært at tro på mig selv.
Jeg har lært at jeg ikke er til, for at please andre.
Jeg har lært at sætte mål i livet.

Jeg er også den pige, som ikke har brug for medicin mere, fordi at jeg har fået de rigtige redskaber til at hjælpe mig!

Camilla