Dette siger mine klienter

Henriette er bare vanvittig dygtig og nærværende. Hun læser hurtigt hvor hun skal stille de “kritiske” spørgsmål og hvor hun kan presse lidt på… Hun rykker dig og tvinger dig til at være reflekterende på egne måder, tanker og syn – Jeg er vild med det. Jeg har nydt hvert et øjeblik hos Henriette. Tak for nye måder, tanker og syn på mig selv

Line Julie Holck

1000 tak for dig, Henriette..

Det har været en hård og udfordrende rejse, men det har været det hele værd. Er så glad for jeg tog skridtet og skrev til dig. Og at du også kunne bruge mig er jeg taknemlig for.. Har stadig udfordringer i hverdagen, men er bevidst og reflekterer over det.Tak fordi du hjalp mig med at komme tilbage på sporet.

Kærligst
Louise

Louise

Skønne fantastiske Henriette.

Stor empati, lyttende, reflekterende, varm og imødekommende, hen-imod-målet orienteret, udviklende.
En stærk og modig kvinde, med hjertet på rette sted.

Vinie

Jeg vil gerne takke dig for vores samtaler i en tid, hvor jeg havde brug for hjælp til at komme videre i livet.

Specielt at du ikke altid blot giver mig ret, men også formår at se det fra andre vinkler. Det føles meget mere reelt.

Tak Henriette
Jeg er dig dybt taknemmelig 🙂

 

Louise

Jeg har nu været i stolen ved Henriette i knap 6 timer – og sikke en rejse jeg allerede har været på. Henriette udfordre mig, giver mig en masse at tænke over, og det fede er hun stille en masse gode spørgsmål – så jeg til sidst når frem til mine svar. Så det er mig der styre og mig der finder frem til det som er bedst for mig. Jeg ser frem til min videre rejse og glæder mig over alt det gode som jeg mærker er ved at ske. Tak 

Stinne Maria Lock Uldall

Jeg er i anden sammenhæng blevet coachet af Henriette. Hun er virkelig skarp på at tage en fra “lort til lagkage”. Hermed mener jeg, at Henriette udviser stor empati og forståelse for ens nuværende situation og derefter stiller skarpt på at nå drømmescenariet.

Det var en stor øjenåbner for mig at blive coachet af Henriette. Det gav stof til eftertanke, samt konkrete handlemuligheder, som jeg allerede mærker de positive konsekvenser af. Af hjertet tak – jeg sender mine varmeste anbefalinger til dig som ønsker et godt liv for dig og din familie!!

Pernille

Jeg var en af de heldige vindere a 3 sessioner i Henriettes konkurrence på Facebook. Jeg var lidt skeptisk over hvad det egentlig var for noget et eller andet sted, men havde mod på at give det et forsøg. Jeg blev meget positivt overrasket, og fik en masse redskaber ud af det. Det var utroligt alle de ting vi nåede at komme ind på, på bare disse 3 sessioner. Jeg fik en masse gode ting med derfra, som jeg bestemt har tænkt mig at bruge, og arbejde med dagligt i fremtiden.

Husk, Henriette kan ikke ændre tingene for dig, det er udelukkende op til dig selv, men hun kan lede dig den rigtig vej. 

Jeg arbejder med nogle af de ting vi var igennem hver dag, og tænker over det, for ikke at falde tilbage i det gamle mønster. Men vi mennesker er vanedyr, så ting tager tid, og det skal man huske at acceptere. Det er bestemt ikke sidste gang jeg besøger Henriette, og bliver coachet til at finde mit rette spor.

Jeg kan varmt anbefale at tage en tur forbi Henriette og få en snak. Om det er privatlivet, arbejdet eller andet, er jeg ikke spor i tvivl om at du kan få noget brugbart med derfra. Det gjorde jeg i hvert fald.

 

Rasmus, 36 år

Jeg har lige været hos Henriette af 10 omgange de sidste 5 måneder. Da jeg startede hos Henriette, havde jeg absolut ingen energi tilbage, gik i forsvarsposition, havde undskylninger for hver ting jeg gjorde. Jeg havde simpelhen glemt mig selv!
Det har været 5 meget følsomme måneder hvor jeg personligt har brugt meget lang tid på at åbne op (de første 5 sessioner), men da Henriette fik guidet mig i den rigtige retning og vi begyndte i fællesskab at arbejde med det hele, har jeg rykket mig enormt meget på kort tid (de sidste 5 sessioner). Jeg har fået mit overskud tilbage både til mig selv men også til min søn fx, at møde ham hvor han er når han i situationer er frustreret uden selv at blive det, bedre overblik i hverdagen, troen på mig selv, evnen til at analysere tingene bedre og have en forståelse, bedre til at modtage kritik.
Jeg har som menneske fået ro i mit liv både privat men også arbejdsmæssig, jeg har lært at styre min kontrol i form af at huske på hvad jeg kan og ikke kan ændre på. Samtidige bruger jeg alle de redskaber i min hverdag som jeg har fået med under dette forløb. Men mest af alt: AT MÆRKE AT MINE BEHOV ER OKAY!
Henriette er et menneske som møder dig hvor du er livet, hun er rummelig, hun lytter og hun guider dig i den retning du har behov for.
Og hvis du som mig ikke har nogle problemer med at køre bil, så er det bestemt turen værd at køre de 200 km hver vej (Fra Bogense til Grenaa) netop fordi Henriette for dig at rykke for sindsygt!
Jeg sender hermed de varmeste anbefalinger til dig som ønsker forandringer i dit liv. Det er ikke forsent at starte på din egen rejse som ændre dit liv! Go for it.
– Det er bestemt ikke sidste gang jeg har været hos Henriette! 

Mulle, 27 år.

Marlene Mulle

Kære Henriette, fik jo ikke ringet, så nu skriver jeg. Tusinde tak for i dag. Kan mærke (selvom det er benhårdt), at det er en utrolig givende proces. 

Du er hammer skarp, du videregiver og mærker jeg rykker. Effekten mærker man allerede efter første session.

Jeg vil med det varmeste virkelig anbefale dig, for den du er og det du videregiver

KH