Der findes en vej ud af stress

og den vej, vil jeg gerne vise dig….

Jeg tror på, at når livet udfordrer os og det ser ser sortest ud, så er det også er der, vi har den største mulighed for at transformere os selv og skabe vedvarende transformation.

Intet lys uden mørke og ingen sorg uden vi også har følt kærlighed. 

Men efter mørke kommer der altid lys og uden at have følt mørket, ser vi heller ikke lyset.

Livet er ikke kun sort/hvidt, der er så mange perspektiver og nuancer, at vi kun sjældent opdager dem alle. 

Når livet ser sortest ud og udfordrer dig mest, er det ofte forbundet med en følelse af afmagt, handlingslammelse og en hjerne der kører fast i den samme rille og de samme tanker der konstant trænger sig på.

Derfor er fokus afgørende, det hele handler om dit fokus og det sværeste er ofte, at skifte fokus, når vi først er “ramt” af livet!

Det er her jeg kan coache dig i en retning hvor du støtter og hjælper dig selv mod et bedre sted. 

Men det starter ved DIG, det kræver, at du træffer ét VALG.

Et valg om, at du VIL have det maksimale ud af dit liv og er villig til at gå i proces.  

Jeg ved, at der findes en vej ud af stress og den vej vil jeg gerne vise dig.

Jeg har igennem de sidste år haft knap 1000 coaching sessioner og hjulpet tæt på 100 skønne personligheder tilbage til livet.

Skal du være den næste der følger med på rejsen, så tøv ikke med at give mig et kald. 

Jeg glæder mig til at hjælpe dig på vej.

Hvis jeg kan, så kan du også!

Flere gange igennem mit liv har Hamsterhjulet strammet sit greb om mig og på baggrund af min historie har jeg en yderst veludviklet evne i at tilpasse mig og undertrykke mine behov. Jeg har altid været mester i at handle mig ud af kriser og navigere i disse, men min udfordring har været, at det ALTID har været MIN rationelle logiske hjerne, der har fået lov at bestemme over MIT LIV.

Min mavefornemmelse og mit hjerte blev ALDRIG HØRT, for jeg havde jo lært at mine behov var IKKE OK, JEG VAR IKKE OK, så jeg tilpassede mig bare. Det resulterede i en kæmpe ubalance, depression og alvorlig stress. Jeg handlede ALTID ud fra hvad jeg troede andre syntes jeg burde gøre.

Udadtil havde jeg succes med ALT I MIT LIV og på trods af, at jeg blev mor for første gang i en alder af kun 17 år og havde kæmpet med at finde fodfæste i livet, havde jeg i en alder af 28 år, både fået en uddannelse, efterfulgt af fast job, en mand og var mor til 3 velfungerende børn. Jeg var selvstændig og gift med en selvstændig. Sammen havde vi den perfekte base for vores lille kernefamilie. Da yngste skud på stammen var 11 uger rejste vi væk fra Hamsterhjulet i 5 måneder med alle vores 3 børn, hvor vi søgte den dybere mening med os som familie.

Vi havde det fine hus, med de fine ting, udadtil manglede INTET,  men indeni mig manglede der altid noget. Jeg søgte altid efter mere, uden at vide hvad mere var.  Jeg var i ubalance og havde svært ved at finde fodfæstet trods det, at alle de ydre rammer var perfekte.

 

 

Indeni mig havde jeg altid en følelse af, at jeg aldrig helt slog til. Følte mig aldrig god nok og havde altid en dommer på min skulder der fortalte mig at ”jeg burde gøre det bedre”. Alt sammen noget jeg fortalte mig selv og engang var kommet til at tro på (det var ikke andre der sagde det til mig).

Jeg har altid haft usandsynligt høje krav til mig selv og til hvordan jeg skulle holde hus, hjem og børn og det betød at jeg var på overarbejde konstant og aldrig helt nåede i mål.

At kæmpe og tage action har altid været min spidskompetence, men at kæmpe af de for mig rigtige årsager, har altid været min store udfordring.

Først da jeg for alvor begyndte at tage lederskab i mit liv og greb muligheden for at lære, at mærke efter inderst inde fik jeg kontakt med min mavefornemmelse og begyndte rejsen til at skabe et mere kærligt forhold til mig selv. 

Jeg lærte, at sige nej til andre og ja til mig selv. Jeg lærte, at vælge relationer til/fra fordi det var det rigtige for mig.

Det har været TRANSFORMERENDE for mig at slippe fri af, hvad jeg tror andre tænker!

 Det har betydet, at jeg efter flere år med selvsaboterende adfærd hvor jeg aldrig gav udtryk for mine ønsker, mine drømme, mine værdier fik vendt skuden og jeg er i dag lykkelig gift på 4. år med en dejlig mand.

Mit liv er i dag fyldt med glæde, tilfredshed og passion – jeg har lært at handle af de for mig rigtige årsager.

Jeg går målrettet efter at udleve min drømme, så de bliver til minder. Jeg er fri af burde og skulle og lever mit liv ud fra mine behov, mine regler, mine ønsker, mine visioner og mine drømme.

Den største bonus for mig har for mig været, at jeg ved at transformere mig selv er, at jeg ubevidst har transformeret mine omgivelser.

Jeg tror på, at vi alle er født med det samme råstof og at den opvækst vi har haft, på godt og ondt har formet os til dem vi er i dag.

Vi er alle et produkt af vores fortid som vi ikke kan ændre på, men vi har ALTID et VALG om hvordan vores fortid skal præge vores FREMTID!

Ønsker du, at skabe forandring i morgen kræver det handling i dag…